Barista opleiding

Koffie cursussen & workshops

Je bent op zoek naar een barista cursus of workshop, die bij jouw ambities past.

Er worden twee soorten cursussen en workshops aangeboden:

1. SCA gecertificeerde cursussen (incl. diploma)
Diploma wordt wereldwijd erkend – zie uitleg hieronder.

2. Onze eigen samengestelde workshops (excl. diploma)
Gegeven door onze gedreven en ervaren docenten. Leerzame en betaalbare workshops, waarin je in een kort tijdsbestek veel kunt leren over één specifiek onderwerp – bijv. latte art, slow coffee of het branden van koffie.

  • delen op social media

Gerelateerde berichten

5 barista tools die iedere koffieliefhebber in huis moet hebben

De meeste thuisbarista’s willen het direct serieus aanpakken. Ze kopen een dure espressomachine en verwachten dat de koffie hetzelfde smaakt als in hun favoriete koffiebar.

door baristaworden

Lees meer

5 ijskoffie recepten voor een warme zomerdag

De 5 meest smaakvolle recepten voor de heerlijkste ijskoffie's - die jou helpen om de warme zomerdagen door te komen. Kijk snel en zie hoe eenvoudig het maken van een verfrissende ijskoffie kan zijn.

door baristaworden

Lees meer

Alle koffiesoorten op een rijtje

Heb je liever een americano of een cappuccino? Vandaag de dag zijn er ontzettend veel koffiesoorten die je zelf kunt maken of in een koffiebar kunt bestellen. Er zijn nogal wat koffiesoorten en daarom zette wij ze voor jou op een rijtje!

door baristaworden

Lees meer

Maak kennis met onze bloggers!

Frank reist graag de wereld over en verblijft meer in het buitenland dan in Nederland. Als oprichter van baristaworden.nl en NOURISH eatery in Hoi An, Vietnam bepalen koffie en eten grotendeels zijn leven. ”Elke dag zijn er weer nieuwe dingen te leren, dat maakt de koffiewereld zo interessant ” – aldus Frank

Frank Neem contact met Frank op

De grootste passie van Joachim is de wereld van eten, drinken en reizen. Na een reis in Centraal Amerika raakte hij gebeten door koffie en alles wat er mee te maken heeft. In 2016 deed hij mee met het Belgisch barista kampioenschap, waar hij in de top 5 belandde. Joachim volgt de wereld van koffie op de voet en schrijft regelmatig voor baristaworden.nl.

Joachim Neem contact met Joachim op