Ons assortiment met verse koffiebonen

Volautomaat melange 500 gr.

9.95

Meer info

Light Roast

500gr

9.95

Meer info

Espresso Roast

500gr

10.75

Meer info

Dark Roast

500gr

9.95

Meer info

Proefpakket 4x 250 gram

Meer informatie

De beste koffiebonen

Het liefst willen we natuurlijk de beste koffiebonen voor een goede prijs kopen. De beste koffiebonen zullen aan een aantal factoren moeten voldoen. In dit artikel vertellen we jou meer over het vinden van de beste koffiebonen, waar je allemaal op moet letten en hoe je de beste koffiebonen kunt vinden. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips die wij geven voor het vinden van de beste koffiebonen.

Tips voor het vinden van de beste koffiebonen

Ten eerste raden we het af om koffiebonen te kopen bij de supermarkten. Deze koffiebonen liggen vaak een langere tijd in de schrappen, wat de versheid van de koffie weinig goeds doet. Het is daarom beter om in vervolg jouw koffiebonen online te bestellen of via een koffiespeciaalzaak te kopen. In dit geval kom je de branddatum te weten en kun je op basis van deze informatie concluderen of de koffiebonen vers zijn of niet. De beste koffiebonen vind je dus online of in koffiespeciaalzaken.

Daarnaast zal je moeten kijken naar de brandgraad van de koffiebonen. Wanneer je koffiebonen koopt wil je wel de geschikte koffiebonen kopen voor de zetmethode die je gebruikt. We raden aan om voor filterkoffie licht gebrande koffie te kopen en voor espressokoffie donker gebrande koffie. Het is slim om je hier aan te houden, anders zal de koffie niet lekker smaken.

De beste koffiebonen kopen via baristaworden.nl

Het team achter baristaworden.nl heeft veel verschillende koffiebonen uitgeprobeerd en uiteindelijk een TOP 5 opgesteld. In deze TOP 5 vind je alleen koffiebonen van de allerbeste kwaliteit en koffiebonen die 100% single origine zijn en 100% arabica. De vijf verschillende soorten koffiebonen in deze TOP 5 smaken allemaal verschillend, maar zijn alle vijf van hoge kwaliteit. De koffie beschikt over een speciality label die alleen 10% van de koffie wereldproductie krijgt.

Wanneer je de beste koffiebonen online bestelt, kun je er op rekenen dat de koffiebonen morgen in huis zijn. Dit maakt het makkelijker, want je hoeft zelf niet naar de winkel om koffiebonen te kopen. Bovendien is het assortiment wat betreft koffiebonen groter op het internet dan in de winkel. De beste koffiebonen bestel je via de TOP 5 koffiebonen van baristaworden.nl.

De beste koffiebonen online kopen

Er zitten een aantal voordelen aan de beste koffiebonen online kopen. Ten eerste is de kwaliteit van de koffiebonen vaak van hoge kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om de branddatum na te vragen, wat belangrijk is voor de versheid van de koffie. De meeste webwinkels leveren de koffiebonen binnen een dag. Dit betekent dat als je vandaag de koffiebonen in huis haalt, je ze morgen in huis hebt.

Als je op zoek bent naar de beste koffiebonen kun je ons altijd een berichtje sturen. Dan kijken wij wat we voor jou kunnen doen. Neem contact op via ons contactformulier en wij helpen jou verder op weg. Heb je een vraag of een opmerking en ben je op zoek naar de beste koffiebonen? Laat het ons weten!