De beste koffiezetautomaten die niet al te veel kosten 

Koffiezetapparaat bonen
Bijgewerkt op 12 apr 2023

Er is iets aan dat verleidelijke aroma, de heerlijke smaak en het heilige ritueel van die paar minuten helemaal voor jezelf, waardoor koffie een vast onderdeel van het leven wordt. Toch weten velen van ons dat het elke dag kopen van koffie een duidelijk negatief effect heeft op onze portemonnee. Is er een manier om onze koffie te hebben en deze ook op te drinken? Welnu, de beste manier om geld te besparen op koffie is niet om helemaal te stoppen met drinken, maar om thuis je eigen koffie te zetten. Mogelijk moet je wel een persoonlijke lening afsluiten als je een van de onderstaande koffiemachines aanschaft zodat je geld kunt besparen door simpelweg thuis koffie te zetten! 

Home Barista Set

Als je een espresso van coffeeshopkwaliteit wilt die binnen enkele seconden klaar is voor gebruik, dan wil je een espressomachine en wat bijbehorend gereedschap aanschaffen. De 7-delige alles-in-één Home Barista Set zorgt ervoor dat je in het comfort van je eigen huis een heerlijke espresso kunt zetten. De machine zelf wordt vergezeld van essentiële hulpmiddelen zoals een elektrische molen, espressokopjes, een stamper, maatscheppen, een melkopschuimkan en nog veel meer! Hoewel het duurder is dan de andere opties, is het ook de handigste van al onze thuisbrouwoplossingen, aangezien het slechts 45 seconden duurt om je espresso te zetten!

Aero Press Plunger Set

Dit is waarschijnlijk een van de beste en meest betaalbare opstellingen voor iedereen die op zoek is naar een krap budget. De opstelling is niet alleen ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, maar de prijs betekent dat je binnen weken in plaats van jaren geld gaat besparen op koffie. Een Aero Coffee Plunger Set is een veel voordeligere keuze voor snel dagelijks koffiezetten. Deze eenvoudige methode om koffie te zetten is betaalbaar, compact en draagbaar, zodat je je hele zetsysteem in je werktas of koffer kunt stoppen. Het eindresultaat is er een van kwaliteit en consistentie, en dat kan niet kloppen!

Pour Over Coffee Dripper and Carafe Set

Opschenkkoffie is een van die speciale items die je meer zou kosten dan de gemiddelde kop koffie bij je favoriete keten. Hoewel deze speciale methode vaak wordt aangeprezen als iets waar je extra voor moet betalen, kun je in werkelijkheid je eigen schenkkoffie thuis maken en geld besparen op koffie! Een pour-over koffieset bestaat uit twee delen. Ten eerste is er de Pour Over Coffee Dripper en Carafe Set. Dit zijn de belangrijkste hulpmiddelen die je nodig hebt voor het daadwerkelijke zetten van je opgietkoffie. Als je er alles aan wilt doen om ervoor te zorgen dat je pour-over koffie van de hoogste kwaliteit is, dan wil je ook investeren in een zwanenhals waterkoker. Deze waterkokers hebben speciale tuiten die de kunst van het gelijkmatig gieten van water door je koffiedik veel beter beheersbaar maken. 

Door ervoor te kiezen om een van de bovenstaande koffiezetautomaten aan te schaffen, kun je thuis koffie zetten en op deze manier geld besparen aangezien je zo niet een kopje koffie hoeft te kopen bij je favoriete keten. 

Waar wil je over lezen?

Koffiezetapparaat bonen