Introductie: het team van The Kitchenary Lab

Geen categorie
Bijgewerkt op 12 apr 2023

In dit artikel willen we jullie voorstellen aan The Kitchenary Lab. Dit is een nieuwe website van Thomas, Laura en Tim. We zullen een aantal vragen stellen aan Thomas de oprichter van de nieuwe website. 

Meer informatie over wie Thomas, Laura en Tim.

The Kitchenary Lab: wat moeten we er ons precies bij voorstellen, Thomas?

The Kitchenary Lab is een online magazine voor iedereen die van lekker en gezond eten houdt. In onze drukke levens is het soms lastig om gezond te eten, maar wij willen laten zien dat gezond eten niet saai of ingewikkeld hoeft te zijn. Zo delen we tips en delen we recepten voor een snelle en gezonde hap. Ook testen wij net als baristaworden.nl verschillende soorten producten, denk aan blenders, keukenmachines, airfryers, broodroosters en ga zo nog maar even door.

Hoe is het idee precies ontstaan?

Laura en ik zijn al goede vrienden sinds de middelbare school. Op dit moment heb ik verschillende websites onder mijn hoede en mijn interesse ligt voornamelijk bij het creëren van content. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en Laura vindt het leuk om in de keuken te staan. Op een gegeven moment gaf ik aan dat ik het lastig vond om thuis te koken. Ik wist vaak niet wat ik klaar moest maken en had niet geweldig veel tijd. Hierdoor kwam ik al snel uit bij afhaalmaaltijden of liet ik een pizza leveren.

Dat moest anders vond Laura. We kwamen beiden tot de conclusie dat veel van onze vrienden tegen dit probleem aan lopen. En zodoende kwam ons idee om The Kitchenary Lab op te richten, waarbij het vooral draait om gezond en lekker eten makkelijker te maken voor iedereen.

Ik wil Tim natuurlijk niet onbenoemd laten. Hij is een goede vriend van ons en we kwamen er al snel achter dat als we onze ambities willen verwezenlijken dat we het niet zonder Tim kunnen doen. Tim is verantwoordelijk voor het programmeren – het tot werkelijkheid brengen van onze ideeën. 

Wat is jullie visie?

Nou, dat dus. We willen onze bezoekers laten zien dat gezond en lekker eten niet moeilijk hoeft te zijn door hun inspiratie te geven voor makkelijker, maar heerlijke recepten. Ook haal je veel voldoening uit een bord met eten dat je zelf gemaakt hebt – die voldoening voelde ik nooit nadat ik weer eens de duizendste pizza had besteld. 

Wat zijn de ambities?

Met The Kitchenary Lab willen we eerst uitgroeien tot hét online magazine voor iedereen die een beetje inspiratie kan gebruiken. We zullen ons niet alleen richten op het delen van lekkere en interessante recepten, maar ook tips geven in onze blogpost, nieuwsbrief en eventueel videos in de toekomst. 

Op dit moment hebben we er allemaal nog een baantje naast, dus helaas is niet nog niet mogelijk om er fulltime aan te werken. Maar zodra we het ons kunnen permitteren om er fulltime aan te werken, zullen we dit zeker doen. Stiekem is ons doel om niet alleen Nederland te veroveren, maar ook de rest van de wereld!

Waar wil je over lezen?

Geen categorie