Jura Black Friday aanbiedingen 2022: volautomatische koffiemachines

Koffiezetapparaat bonen
Bijgewerkt op 12 apr 2023

Altijd al zo’n prachtig vormgegeven en eenvoudig te bedienen volautomatische koffiemachine van Jura willen hebben? Grijp nu je kans!

Black Friday 2022: 25 november

Op 25 november 2022 is het weer zover, dan is het weer Black Friday. Traditioneel is dit uit Noord-Amerika overgewaaide fenomeen de dag na Thanksgiving, waarop veel mensen beginnen met hun kerstinkopen. Het typisch Amerikaanse Thanksgiving-feest valt jaarlijks op de vierde donderdag in november, oorspronkelijk als dankdag voor de oogst, tegenwoordig vooral als familiefeest waarbij kalkoen gegeten wordt.

Winkeliers willen op Black Friday zoveel mogelijk mensen naar hun winkel lokken, door spectaculaire kortingen te bieden op een aantal artikelen. Sinds 2015 gebeurt dat ook in Nederland. In fysieke winkels moet je er dan voor de beste deals op tijd bij zijn, want op=op en de aantallen zijn beperkt. Het gevolg: je moet vroeg opstaan en aansluiten in een lange rij wachtenden. Gelukkig doen veel webshops tegenwoordig ook aan Black Friday. Coolblue.nl is er daar een van.

Black Friday aanbiedingen

Ben je op zoek naar de beste Black Friday deals op het gebied van volautomatische koffiemachines, dan is Coolblue.nl zeker een van de webshops die je in de gaten moet houden. Of eigenlijk niet: dat doen wij voor je. Als je deze website in de gaten houdt weet je zodra het bekend is welke koffiemachine Black Friday deals er zijn en waar je die kunt kopen. Zonder midden in de nacht op te hoeven staan en zonder uren in de rij te moeten staan om vervolgens te ontdekken dat degene voor je net het laatste exemplaar koopt.

Black Friday Jura apparaten

Op Black Friday shop je ook voor volautomatische Jura koffiemachines bij Coolblue. Jura maakt bijzondere koffieapparaten. Ze vallen op door hun strakke en tijdloze design. Daarnaast blinken ze uit in kwaliteit en bedieningsgemak. Alle Jura apparaten werken met vers gemalen bonen, dus niet met cups. Met één druk op de knop tovert een Jura volautomatische koffiemachine die bonen om in een heerlijk kopje koffie, espresso, cappuccino of andere koffiespecialiteit, al naar gelang de mogelijkheden van het apparaat.

Het instapapparaat, de Jura ENA 4, is er puur voor zwarte koffie, terwijl je met het meest luxueuze, de Jura GIGA 10, alle kanten op kan. De meest populaire Jura volautomatische koffiemachine is de Jura ENA 8.

Jura apparaten hebben echter ook één nadeel: ze zijn duur. Dit nadeel valt echter weg als ze op Black Friday in de aanbieding zijn. Of dat zo is en welke types waar te koop zijn laten we je weten zodra dat bekend is.

Zodra we weten welke Jura Black Friday koffiezetapparaat aanbiedingen er zijn zullen we die hier vermelden.

Veelgestelde vragen

Wat kost een Jura machine?

Je koopt al een Jura volautomatische koffiemachine vanaf ongeveer 650 Euro. Dat is de 1-persoons Jura ENA 4. Het topmodel van Jura, de Jura Giga 10, kost ongeveer 3.300 Euro. Daarvoor heb je een volautomaat met twee reservoirs voor koffiebonen, ieder met hun eigen keramische molen. Je zet er via het intuïtieve bedieningspaneel 15 soorten koffie op maat mee. Tussen deze twee uitersten bevinden zich nog tal van andere modellen, elk met hun eigen mogelijkheden en bijbehorende prijs. Erg populair is de Jura ENA 8, in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar vanaf ongeveer 850 Euro.

Zijn er alleen op Black Friday Jura aanbiedingen?

Natuurlijk zijn er altijd wel winkels of webshops te vinden die een of meer Jura apparaten in de aanbieding hebben. Kijk bijvoorbeeld maar eens op Coolblue.nl. Maar op Black Friday zijn de hoge kortingen nog extremer. Daarom: volg deze website om geen enkele Nespresso Black Friday aanbieding te missen.

Waar wil je over lezen?

Koffiezetapparaat bonen