Keuzehulp: welke koffiebonen passen bij mijn zetmethode?

Koffiebonen uit Indonesië, India of Colombia? We leven in een wereld met eindeloze keuzemogelijkheden. Dat is niet anders voor koffiebonen. De ‘koffie-nerds’ die alle soorten koffie willen proberen en vergelijken zijn er blij mee.

Maar voor iemand zoals jij die gewoon van een lekker bakje koffie wilt genieten kan het grote aanbod verwarring veroorzaken.

Onlangs schreven we een gastblog met tips voor het vinden van de geschikte koffie voor jouw zetmethode voor onze vrienden van maalwerkkoffie.nl.

  • delen op social media

Gerelateerde berichten

Latte art workshop

Latte art - de meeste koffiedrinkers hechten er veel waarde aan. Tijd om een latte art workshop te volgen en de latte art vaardigheden onder de knie te krijgen. Lees snel verder en ontdek of een latte art workshop iets voor jou is.

door baristaworden

Lees meer

Melk opschuimen, hoe doe je dat nu precies?

Details maken het verschil bij het opschuimen van de melk. Lees hier de 6 veelgemaakte fouten bij het opschuimen van melk en ontdek hoe je de kwaliteit van jouw cappuccino en latte kunt verbeteren!

door baristaworden

Lees meer

De juiste maalgraad van koffie instellen. Hoe doe je dat?

De maalgraad van de koffie is een belangrijke factor voor de smaak van de koffie. Hoe Bepaal Je de Juiste Maalgraad Voor Je Koffie? Wij leggen het je uit!

door baristaworden

Lees meer

Maak kennis met onze bloggers!

Frank reist graag de wereld over en verblijft meer in het buitenland dan in Nederland. Als oprichter van baristaworden.nl en NOURISH eatery in Hoi An, Vietnam bepalen koffie en eten grotendeels zijn leven. ”Elke dag zijn er weer nieuwe dingen te leren, dat maakt de koffiewereld zo interessant ” – aldus Frank

Frank Neem contact met Frank op

De grootste passie van Joachim is de wereld van eten, drinken en reizen. Na een reis in Centraal Amerika raakte hij gebeten door koffie en alles wat er mee te maken heeft. In 2016 deed hij mee met het Belgisch barista kampioenschap, waar hij in de top 5 belandde. Joachim volgt de wereld van koffie op de voet en schrijft regelmatig voor baristaworden.nl.

Joachim Neem contact met Joachim op