Latte art workshop

  • delen op social media

Gerelateerde berichten

Hoe maak je snel cold brew koffie

Je hebt zin in cold brew koffie, maar op de traditionele manier duurt het maar liefst 24 uur. Cold brew wordt gemaakt met koud water en koffie. Door de lage temperatuur duurt het ontzettend lang om zijn smaak aan het water af te geven.

door baristaworden

Lees meer

Top 10 landen met de hoogste koffieconsumptie

De één start de dag met een bakje koffie in de morgen, en laat het hier bij. Terwijl de ander het cafeïnedrankje de hele dag door kan drinken en in de buurt komt van een koffieverslaving. De consumptie van koffie verschilt uiteraard per persoon, maar een aantal landen steken er op dit gebied met kop en schouders bovenuit. In dit artikel bespreken we de 10 landen met de hoogste koffieconsumptie.

door baristaworden

Lees meer

Hoe zet je de perfecte americano?

Caffè americano is één van de meest gedronken koffies ter wereld. Lees verder en wij leggen je uit hoe je de perfecte americano thuis zelf kunt maken.

door baristaworden

Lees meer

Maak kennis met onze bloggers!

Frank reist graag de wereld over en verblijft meer in het buitenland dan in Nederland. Als oprichter van baristaworden.nl en NOURISH eatery in Hoi An, Vietnam bepalen koffie en eten grotendeels zijn leven. ”Elke dag zijn er weer nieuwe dingen te leren, dat maakt de koffiewereld zo interessant ” – aldus Frank

Frank Neem contact met Frank op

De grootste passie van Joachim is de wereld van eten, drinken en reizen. Na een reis in Centraal Amerika raakte hij gebeten door koffie en alles wat er mee te maken heeft. In 2016 deed hij mee met het Belgisch barista kampioenschap, waar hij in de top 5 belandde. Joachim volgt de wereld van koffie op de voet en schrijft regelmatig voor baristaworden.nl.

Joachim Neem contact met Joachim op