Nespresso cups aanbiedingen: lijst met de goedkoopste cups

Bijgewerkt op 01 jan 2022

De koffie uit een Nespresso cup smaakt erg goed, net als dat Nespresso machines eenvoudig in gebruik zijn. Maar het is duidelijk hoe Nespresso zijn geld verdiend: met de verkoop van dure Nespresso cups. Een Nespresso Original cup kost al gauw 30 cent per stuk en dat is duur koffie zetten.

Gelukkig zijn er vandaag de dag goedkopere alternatieven beschikbaar. Om jou een handje te helpen met het besparen van geld en het vinden van lekkere capsules hebben wij de goedkoopste capsules voor jou op een rijtje gezet. Al deze capsules zijn compatibel met Nespresso machines.

Nespresso cups aanbiedingen
Nespresso cups aanbiedingen: welke capsules zijn het goedkoopst? Bron.

Selectie goedkoopste capsules 2022

Om direct met de deur in huis te vallen: Nespresso houdt niet zo van kortingen. Dit is de reden dat ik een lijst heb opgesteld met de goedkoopste capsules. Deze capsules zijn van andere merken dan Nespresso, maar zijn wel compatibel met een Nespresso apparaat.

De capsules van Altezza zijn het goedkoopste met een prijs van € 0,16 per capsule. Tijdens onze zoektocht naar de goedkoopste capsules kwamen wij tot de conclusie dat je vaak het goedkoopst uit bent met een proefpakket. Een proefpakket bestaat uit diverse koffiesmaken van t’ zelfde merk of van verschillende merken.

MerkSmaak / soortPrijs per capsule:
AltezzaSlow roast€ 0,16
Gran Maestro ItalianoProefpakket€ 0,17
Gran Maestro ItalianoEspresso, lungo, decaf€ 0,17
Douwe EgbertsLungo mild€ 0,18
Angelo by CharbrewEspresso krachtig€ 0,19
Douwe EgbertsLungo intense€ 0,20
Douwe EgbertsLungo decaf€ 0,20
Douwe EgbertsEspresso krachtig€ 0,20
Caffè BorboneItaliaanse koffie€ 0,20
Caffè ItalianoProefpakket€ 0,21
Proefpakket IntensProefpakket intens€ 0,22
Koffievoordeel.nlProefpakket espresso€ 0,22
Koffievoordeel.nlProefpakket divers€ 0,25
MokafinaProefpakket divers€ 0,25
L’OrEspresso€ 0,27
LavazzaEspresso€ 0,28
StarbucksMedium roast€ 0,39
Boot koffieVerschillende smaken€ 0,49

Hoe zit het dan met Nespresso cups aanbiedingen?

Zoals we al aangaven houdt Nespresso niet zo van kortingen. Zoals je waarschijnlijk al weet zijn Nespresso capsules alleen verkrijgbaar in een Nespresso boutique of in de webwinkel van Nespresso. Je kunt Nespresso capsules kopen bij derde partijen, maar dan ben je vaak nog duurder uit.

Smaken alternatieven hetzelfde als Nespresso cups?

Goedkope nespresso capsules
Smaak alternatieven. Bron.

Nee, helaas niet, maar dat betekent niet dat ze niet lekker zijn. Sommige gebruikers zweren bij Nespresso en vinden andere merken niet lekker. Maar daar ben ik het niet mee eens. Je zult capsules van verschillende merken en met verschillende smaken moeten uitproberen om te bepalen wat voor jou het lekkerst is. Dit is de reden dat ik een proefpakket van harte aan kan raden. Ten eerste ben je dan een stuk goedkoper uit en ten tweede kom je erachter welke capsules je het lekkerste vindt.

Word ambassadeur voor Nespresso cups aanbiedingen

Nespresso cups aanbiedingen
Ambassadeur bij Nespresso

Om korting te ontvangen op de Nespresso capsules dien je ambassadeur te worden. De kortingen zijn voornamelijk voor accessoires, schoonmaakmiddelen en soms op de capsules. Hoe het werkt, lees je hieronder:

Bij het aanmaken van een Nespresso account wordt je automatisch een Connoisseur, waarmee je gratis deelneemt aan koffie masterclasses en de capsules gratis geleverd worden. 

  • Ben je langer dan 5 jaar lid of heb je meer dan 1.000 capsules besteld dan wordt je een expert. Hiermee ontvang je een gratis ontkalkingsset en 15% korting op alle accessoires. 
  • Ben je langer dan 10 jaar lid of heb je meer dan 1.500 capsules besteld dan waarmee je de eerste keuze hebt voor exclusieve koffies en private sales ontvangt op de Nespresso capsules. 

Lees hier de voorwaarden op de website van Nespresso.

Herbruikbare Nespresso capsules: de goedkoopste oplossing

Herbruikbare capsules
Herbruikbare capsules: goedkoper en milieuvriendelijker

Herbruikbare Nespresso capsules vullen met gemalen koffie is nog steeds het goedkoopst. Deze herbruikbare capsules zijn verkrijgbaar voor een paar tientjes en zijn gemaakt van plastic of metaal. Het werkt heel simpel: je opent de capsule en vult het met gemalen koffie. Vervolgens sluit je de capsule met een filter. Voor de beste resultaten kies je voor versgemalen koffie, maar dan heb je wel een bonenmaler nodig.

Dit is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens een stuk milieuvriendelijker. Zo houd je alleen de koffiedik over als afvalproduct, maar dat is biologisch afbreekbaar.


Testresultaten 2022

Koopgidsen per merk 2022 – volautomatische koffiemachines

Koopgidsen per merk 2022 – Nespresso