Koopgids 2021: de beste Nespresso aanbiedingen

Bijgewerkt op 31 mei 2021

Geschatte leestijd: 3 minuten

Nespresso capsules zijn behoorlijk aan de prijs. Je betaalt al gauw 0,30 euro per capsule, wat duur koffiezetten is. Nespresso cups aanbiedingen komen daarom goed van pas.

Om direct met de deur in huis te vallen: Nespresso houdt niet zo van kortingen. In deze koopgids geven we tips hoe je geld bespaart op Nespresso cups en Nespresso machines

Wil je geen enkele Nespresso cups aanbieding missen? Laat je e-mailadres hier achter en wij brengen jou op de hoogte van de laatste Nespresso aanbiedingen. 

Nespresso cups aanbiedingen

Door de hoge prijs per capsule is het duur koffiezetten met Nespresso. Inmiddels is Nespresso het patent kwijt en dus zijn er goedkopere alternatieven. 

Nespresso capsules zijn alleen verkrijgbaar in een Nespresso boutique of in de webwinkel van Nespresso. Op bol.com worden echter ook Nespresso capsules aangeboden. 

Hoe kan ik alsnog gebruik maken van Nespresso capsules aanbiedingen?

Om korting te ontvangen op de Nespresso capsules dien je ambassadeur te worden. Hoe je dit doet, lees je hieronder. 

Bij het aanmaken van een Nespresso account wordt je automatisch een Connoisseur, waarmee je gratis deelneemt aan koffie masterclasses en de capsules gratis geleverd worden. 

Ben je langer dan 5 jaar lid of heb je meer dan 1.000 capsules besteld dan wordt je een expert. Hiermee ontvang je een gratis ontkalkingsset en 15% korting op alle accessoires. 

Ben je langer dan 10 jaar lid of heb je meer dan 1.500 capsules besteld dan waarmee je de eerste keuze hebt voor exclusieve koffies en private sales ontvangt op de Nespresso capsules. 

Lees hier de voorwaarden op de website van Nespresso.

Nespresso apparaat aanbiedingen

De Nespresso koffiemachines worden in tegenstelling tot de Nespresso capsules wel door derde partijen verkocht. Dit maakt het makkelijker om een Nespresso machine aanbieding te vinden. Met een Nespresso apparaat aanbieding bespaar je soms wel tot 50% korting. 

Nespresso machine aanbiedingen met melkopschuimer

Nespresso cappuccino? Dat kan met een losse melkopschuimer. Voor een Aeroccino melkopschuimer van Nespresso betaal je al gauw meer dan 100 euro. Gelukkig zijn er ook goedkopere melkopschuimers van andere merken zoals deze van Philips.

Bekijk hier onze TOP-5 met de beste melkopschuimers

Luxe Nespresso machine aanbieding

Met een luxe Nespresso machine zet je een cappuccino, heb je meer instellingsmogelijkheden en geniet je van bediening via een touchscreen of bediening via een smartphone app.

Ben je op zoek naar een luxe Nespresso machine, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Neem dan een kijkje op onze pagina met koffiemachine aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de beste Nespresso aanbiedingen

Wij begrijpen dat je graag wilt genieten van kwalitatieve koffie en het gemak dat Nespresso te bieden heeft, maar niet de hoofdprijs wilt betalen. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en wij brengen je op de hoogte van de beste koffiecups aanbiedingen.


Koopgidsen koffiemachines 2021

Koopgidsen per merk 2021 – volautomatische koffiemachines

Koopgidsen per merk 2021 – Nespresso