Nespresso Black Friday aanbiedingen 2022: koffiemachines & capsules

Nespresso
Bijgewerkt op 12 apr 2023

Dit is je kans: normaal gesproken zijn de artikelen van Nespresso niet vaak met korting verkrijgbaar, maar tijdens de Nespresso Black Friday dus wel..


Over Black Friday

Black Friday is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten. Daar is de vrijdag na Thanksgiving (je weet wel, het feest met de kalkoen op de vierde donderdag in november) traditioneel de dag waarop Amerikanen beginnen met hun kerstinkopen. Winkeliers proberen op die dag zoveel mogelijk publiek naar hun winkels te trekken met aanlokkelijke aanbiedingen. In 2022 valt Black Friday op 25 november.

Sinds 2015 doen ze in Nederland ook aan Black Friday. Zie je al die lange rijen wachtenden bij de winkels voor je? Met mensen die er uren van hun kostbare tijd voor over hebben om het artikel van hun dromen voor een prikkie aan te kunnen schaffen? Gelukkig doen tegenwoordig ook de bekende webshops mee aan Black Friday.

Black friday aanbiedingen

Coolblue.nl is een van die webshops die meedoen aan Black Friday. Ook zij bieden talloze artikelen tegen sterk verlaagde prijzen aan. Daarvoor hoef je niet om 6 uur je bed uit om vervolgens in een lange rij te gaan staan hopen dat het artikel van je keuze nog niet uitverkocht is. Je shopt lekker vanuit je luie stoel en ziet meteen of je artikel er nog is. Bij Coolblue vind je ook de artikelen waar wij ons als baristaworden.nl op richten: koffiemachines, onder andere die van Nespresso.

Nespresso zelf heeft overigens ook een webshop en ook die doet mee aan Black Friday. Sterker nog: Nespresso spreekt van Gifting Friday, waarbij hun aanbiedingen gelden van 21 tot 28 november. Zolang de voorraad strekt natuurlijk. Je kunt op de website van Nespresso behalve apparaten ook cups en accessoires bestellen. Overigens zijn bij de meeste winkels en webshops de Black Friday aanbiedingen ook nog geldig gedurende het weekend erop en vaak ook nog op de maandag erna, Cyber Monday.

Black Friday Nespresso apparaten

Op Black Friday shop je dus voor ieder Nespresso apparaat bij Coolblue of Nespresso zelf. Zodra we weten welke Nespresso Black Friday aanbiedingen er zijn zullen we die hier vermelden.

Black Friday Nespresso cups

Voor een compleet assortiment Nespresso cups met verschillende smaken en formaten moet je natuurlijk bij de webshop van Nespresso zelf zijn. Toch zijn er ook andere merken die Nespresso-compatible cups in het assortiment hebben. Vaak zijn die van een vergelijkbare of zelf betere kwaliteit dan de Nespresso cups en vaak ook een stuk goedkoper. Op de website van koffievoordeel.nl vind je een breed assortiment van producten in allerlei smaken en formaten.

Zodra we weten welke Nespresso cups op Black Friday in de aanbieding zijn zullen we die hier vermelden.

Veelgestelde vragen

Wat is de Gifting Friday van Nespresso?

Gifting Friday is een actie van Nespresso rondom Black Friday. Black Friday valt in 2022  op 25 november. Gifting Friday begint op de maandag ervoor (21 november in 2022) en duurt tot de maandag erna (28 november). In die periode zijn bij Nespresso alle Black Friday aanbiedingen geldig. Houdt deze website in de gaten om te ontdekken welke aanbiedingen dat zijn. Wij melden dat zodra ze bekend zijn.

Wat kost een Nespresso machine?

oor nog geen 100 Euro heb je al een originele Nespresso Vertuo machine. Deze hebben echter geen melkfuncties. Zoek je die wel, bekijk dan de Original machines van Nespresso. Die zijn er vanaf ongeveer 250 tot wel 750 Euro. De Vertuo machines hebben ten opzichte van de Original machines wel het voordeel, dat je daarvoor naast de standaard cupjes kunt kiezen voor grotere cups van verschillende formaten.

Nespresso machines worden ook door andere fabrikanten in licentie gemaakt. De prijzen zijn vergelijkbaar met die van de originele Nespresso machines en je zet er een even lekker bakje koffie mee. Je kunt deze machines van o.a. Magimix, Krupps, De’Longhi en Sage vinden bij webshops als Coolblue.nl.

Alternatieven zijn er ook. De echte barista gaat natuurlijk voor een volautomatische koffiemachine met vers gemalen koffie, volgens hen de enige echte koffie. Maar die apparaten zijn wel een stuk duurder. En heus, met je favoriete Nespresso apparaat en Nespresso koffiecups zet je even goed een lekker kopje koffie.

Zijn er alleen op Black Friday Nespresso aanbiedingen?

Hoewel Nespresso niet zo van de aanbiedingen is, vind je op hun website toch regelmatig leuke aanbiedingen, zoals afgeprijsde Nespresso apparaten en goedkopere Nespresso cups. Daarnaast hebben de webshops die koffiemachines of koffie verkopen ook steeds weer nieuwe aanbiedingen voor verschillende modellen en cups. Kijk bijvoorbeeld maar eens op coolblue.nl of koffievoordeel.nl.
Maar bij Black Friday zijn de aanbiedingen extremer. Daarom: volg deze website om geen enkele Nespresso Black Friday aanbieding te missen.

Waar wil je over lezen?

Nespresso