Over Ons

We supply knowledge,
you fill the cup!

Via onze website baristaworden.nl proberen we jou als (thuis)barista op weg te helpen. Samen met jou kijken we naar mogelijkheden om de smaak van de koffie te verbeteren. Want uiteindelijk draait het maar om één ding en dat is: de smaak van de koffie.

Baristaworden.nl biedt barista trainingen,  geeft advies over espressomachines en verkoopt vers gebrande arabica koffiebonen.

Over onze vers gebrande koffiebonen

”Eerlijk en Heerlijk”

is waar we met onze selectie van koffiebonen voor staan.

In samenwerking met een koffiebranderij uit Apeldoorn verkopen we 4 verschillende koffies, namelijk een light roast, espresso roast, dark roast en een melange volautomaat. De koffiebonen worden rechtstreeks ingekocht bij lokale boeren in Costa Rica en zij krijgen hiervoor een eerlijke prijs.

Voor mensen die niet kunnen kiezen hebben we het proefpakket bestaande uit al onze koffies (250 gram x 4). Met ons proefpakket kom je erachter welke koffie jij het lekkerst vindt!

koffiebonen

We supply knowledge,
you fill the cup!

Light Roast

500gr

€ 9.95

meer info

Espresso Roast

500gr

€ 10.75

meer info

Maak kennis met onze bloggers!

Frank reist graag de wereld over en verblijft meer in het buitenland dan in Nederland. Als oprichter van baristaworden.nl en NOURISH eatery in Hoi An, Vietnam bepalen koffie en eten grotendeels zijn leven. ”Elke dag zijn er weer nieuwe dingen te leren, dat maakt de koffiewereld zo interessant ” – aldus Frank

Frank

De grootste passie van Joachim is de wereld van eten, drinken en reizen. Na een reis in Centraal Amerika raakte hij gebeten door koffie en alles wat er mee te maken heeft. In 2016 deed hij mee met het Belgisch barista kampioenschap, waar hij in de top 5 belandde. Joachim volgt de wereld van koffie op de voet en schrijft regelmatig voor baristaworden.nl.

Joachim